Popularna pretraživanja

0 Košarica
U košarici

Vaša košarica je prazna.

Odaberite neki od proizvoda iz našeg kataloga i dodajte u košaricu.

Dostava: Besplatna
Sveukupno: 0,00 €
Pregled košarice
Početna Blog Kako najbolje zaštiti mobitel?
Zaštita uređaja

Kako najbolje zaštiti mobitel?

Svi članci
05.07.2022.

Kako najbolje zaštiti mobitel?

Bez obzira koji brend mobilnog uređaja koristite, svaki uređaj treba adekvatno zaštiti jer odgovarajuća zaštita može spriječiti nastajanje ogrebotina i moguće puknuće ekrana.

Svima nam se u nekom trenutku dogodilo da nam mobilni uređaj ispadne iz ruke, a u tom slučaju da bi spriječili da se mobitel ogrebe i ekran ne razbije, nužno je imati maskicu i neku vrstu zaštite LCD-a koja će spriječiti i osigurati da naš uređaj i dalje ostane kao nov.

MASKICE

Ako Vam je mobilni uređaj dio svakodnevice i često ga imate u ruci, bitno je da prilikom odabira maskice (tpu) izaberete ono što najbolje odgovara Vašim potrebama. U tom slučaju idealno bi bilo uzeti silikonsku masku koja štiti stražnju stranu i rubove mobilnog uređaja.

PRONAĐI SVOJU MASKICU OVDJE

PREKLOPNE TORBICE

Međutim, ako uz sam uređaj u džepovima također imate potrebu nositi dokumente i novce, za Vas su idealne preklopne (flip) maskice jer one istovremeno služe za samu zaštitu uređaja te kao mali novčanik gdje možete pohraniti osnovne dokumente i novac.

PRONAĐI SVOJU PREKLOPNU TORBICU

 

ZAŠTITNA STAKLA

Nakon što ste zaštitili stražnju i bočnu stranu uređaja, bitno je zaštititi i sam ekran. Za zaštitu ekrana u prošlosti su se koristile folije koje su vaš uređaj štitile od sitnih ogrebotina ali nisu pružale apsolutno nikakvu zaštitu ni od najmanjih udaraca ili oštrijih predmeta. Ubrzo nakon folije pojavila su se zaštitna stakla koja su zbog svoje same debljine, a koja je nešto veća u odnosu na foliju, uređaj štitila čak i od dubljih ogrebotina.

PRONAĐI OVDJE ZAŠTITNO STAKLO ZA SVOJ MOBILNI UREĐAJ

 

APOLLO FOLIJA

Međutim ponovo na tržištu imamo novu vrstu folije koja je unaprijeđena i proizvedena u više slojeva i kao takva je bolja zaštita od klasičnih folija i kaljenih stakala pod imenom APPOLO PROTECTION. Minimalna debljina a zaštita bolja od kaljenog stakla postala je prvi izbor mnogih korisnika.

 

CLEARPLEX FOLIJA

Za one koji žele najbolju zaštitu možemo Vam ponuditi CLEARPLEX PRO, odnosno Američki proizvod koji je kreiran u suradnji s NASA-inim stručnjacima a koji se može montirati na apsolutno svaki mobilni uređaj. Vrlo je glatka na dodir, završni sloj smanjuje blještavilo od sunčeve svjetlosti i drugih izvora ambijentalnog svjetla uz zaštitu od otisaka prstiju. Otporna je na ogrebotine i ima funkciju samoiscjeljivanja zbog fluorokarbonskog premaza. Svi ti atributi su rezultat najbolje moguće zaštite za Vaš zaslon i svakako je preporučujemo kao najbolji izbor.

 

 

TREBATE POPRAVAK?

Ako imate mobitel koji još nije zaštićen ili kupujete novi uređaj uzmite u obzir našu preporuku i taj isti uređaj odmah zaštite, no ako se i dogodi kakva nezgoda svakako nam se možete javiti, jer u našoj ponudi također nudimo i uslugu servisa svih mobilnih uređaja!

ZATRAŽI PONUDU ZA SERVIS

MOBY FIX NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter i ostvari 5% popusta na prvu kupovinu

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti .
Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.
Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.
 
Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. 
O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps

Facebook

MailGun

Zendesk

Google tag manager

Google analytics

Google ecommerce

Live Agent